প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ওরিশাগী হান্নগী সি.এম., শ্রী হেমানন্দা বিস্বালনা লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
25 FEB 2022 10:34PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ওরিশাগী হান্নগী মুখ্য মন্ত্রী, শ্রী হেমানন্দা বিস্বালনা লৈখিদবদা থমোই শোক্না নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ওরিশাগী হান্নগী সি.এম., শ্রী হেমানন্দা বিস্বাল জিনা লৈখিদবদা ৱাখল য়াম্না নুংঙাইতে। মহাক অসি চহি কয়া অমা মীয়ামগী ওইবা পুনশি মহিং অমা মতম শাংনা শরুক য়াদুনা লাকখি অমসুং মীয়ামগী মরক্তা থবক কয়া অমা তৌরম্মি। মসিগী য়াম্না নুংঙাইতবা পুংজা অসিদা, ঐহাক্না মহাক্কী ইমুং-মনুংশিং অমসুং মহাকপু শৌগৎচবা, নুংশিজবশিংগীদমক্তা অৱাবা ফোংদোক্লি। ওম শান্তি”

Prime Minister's Office
PM condoles passing away of former Odisha CM Shri Hemananda Biswal
25 FEB 2022 10:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of former Chief Minister of Odisha, Shri Hemananda Biswal.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Anguished by the passing away of former Odisha CM Shri Hemananda Biswal Ji. He was active in public life for many years and worked extensively among people. In this sad hour, my thoughts are with his family and supporters. Om Shanti."