Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 175.83 Cr
More than 35.50 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.38%
13,405 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 1,81,075
Weekly Positivity Rate is presently at 1.98%
22 FEB 2022 9:28AM by PIB Delhi
With the administration of more than 35.50 lakh Doses (35,50,868) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 175.83 Cr (1,75,83,27,441) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 2,00,25,470 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,00,867
2nd Dose
99,55,088
Precaution Dose
40,70,704
FLWs
1st Dose
1,84,08,181
2nd Dose
1,74,22,097
Precaution Dose
59,48,361
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,38,88,975
2nd Dose
2,28,28,488
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,06,26,127
2nd Dose
43,73,36,329
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,20,82,455
2nd Dose
17,86,67,750
Over 60 years
1st Dose
12,62,49,050
2nd Dose
11,13,00,615
Precaution Dose
91,42,354
Precaution Dose
1,91,61,419
Total
1,75,83,27,441
34,226 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,21,58,510.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.38%.
13,405 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 1,81,075. Active cases constitute 0.42% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 10,84,247 tests being conducted. India has so far conducted over 76.12 Cr (76,12,30,580) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 1.98% and the Daily Positivity rate is reported to be 1.24%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৭৫.৮৩ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৩৫.৫০ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.৩৮% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৩,৪০৫ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১,৮১,০৭৫দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ১.৯৮%দা লৈরি
22 FEB 2022 9:28AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৩৫.৫০ (৩৫,৫০,৮৬৮) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৭৫.৮৩ (১,৭৫,৮৩,২৭,৪৪১) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ২,০০,২৫,৪৭০ খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০০,৮৬৭
২শুবা দোজ
৯৯,৫৫,০৮৮
প্রিকোসন দোজ
৪০,৭০,৭০৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,০৮,১৮১
২শুবা দোজ
১,৭৪,২২,০৯৭
প্রিকোসন দোজ
৫৯,৪৮,৩৬১
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫,৩৮,৮৮,৯৭৫
২শুবা দোজ
২,২৮,২৮,৪৮৮
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৫,০৬,২৬,১২৭
২শুবা দোজ
৪৩,৭৩,৩৬,৩২৯
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,২০,৮২,৪৫৫
২শুবা দোজ
১৭,৮৬,৬৭,৭৫০
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬২,৪৯,০৫০
২শুবা দোজ
১১,১৩,০০,৬১৫
প্রিকোসন দোজ
৯১,৪২,৩৫৪
প্রিকোসন দোজ
১,৯১,৬১,৪১৯
অপুনবা
১,৭৫,৮৩,২৭,৪৪১
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ৩৪,২২৬ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৪,২১,৫৮,৫১০ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৭.৩৮% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৩,৪০৫ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,৮১,০৭৫ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী ওইবা অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ০.৪২% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১০,৮৪,২৪৭ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৬.১২ (৭৬,১২,৩০,৫৮০) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১.৯৮%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১.২৪%দা লৈরি