প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ১১ ফেব্ৰুৱাৰীত ওৱান অ’চিয়ান ছামিটৰ উচ্চ স্তৰীয় খণ্ডত অংশগ্ৰহণ কৰিব
10 FEB 2022 6:00PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ১১ ফেব্ৰুৱাৰীৰ দিনৰ প্ৰায় ২:৩০ বজাত ওৱান অ’চিয়ান ছামিটৰ উচ্চ-স্তৰীয় খণ্ডত ভিডিঅ' বাৰ্তাৰ জৰিয়তে সম্বোধন কৰিব। এই ছামিটৰ উচ্চ-স্তৰীয় খণ্ডটোত জাৰ্মানী, যুক্তৰাজ্য, দক্ষিণ কোৰিয়া, জাপান, কানাডাকে ধৰি কেইবাখনো ৰাষ্ট্ৰ আৰু চৰকাৰৰ মুৰব্বীসকলেও ভাষণ দিব।
ৰাষ্ট্ৰসংঘ আৰু বিশ্ব বেংকৰ সহযোগত ফ্ৰান্সে ৯-১১ ফেব্ৰুৱাৰীত ফ্ৰান্সৰ ব্ৰেষ্টত ওৱান অ’চিয়ান ছামিটৰ আয়োজন কৰিছে। এই ছামিটৰ উদ্দেশ্য হৈছে সুস্থ আৰু বহনক্ষম মহাসাগৰীয় পৰিস্থিতিতন্ত্ৰৰ সংৰক্ষণ আৰু সমৰ্থনৰ দিশত বাস্তৱ কৰ্ম সম্পাদনৰ অৰ্থে আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় সমাজখনক একত্ৰিত কৰা।

Prime Minister's Office
PM to participate in the high level segment of One Ocean Summit on 11th February
10 FEB 2022 6:00PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the high-level segment of One Ocean Summit on 11th February at around 2:30 PM through a video message. The high-level segment of the Summit will also be addressed by several Heads of States and Governments including Germany, United Kingdom, South Korea, Japan, Canada, among others.
One Ocean Summit is being organised by France from 9-11 February, in Brest, France, in cooperation with the United Nations and the World Bank. The objective of the Summit is to mobilise the international community to take tangible action towards preserving and supporting healthy and sustainable ocean ecosystems.