প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী ফেব্রুৱারী ১১দা ৱান ওসিন সম্মিৎকী অৱাংবা থাক্কী সেগমেন্তদা শরুক য়াগনি
10 FEB 2022 6:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী ফেব্রুৱারী ১১গী নুংথিল পুং ২.৩০ তাবা অদুৱাইদা ভিদিও পাউজেল অমগী থোংদা ৱান ওসিন সম্মিৎকী অৱাংবা থাক্কী সেগমেন্তদা ৱা ঙাংগনি। সম্মিৎ অসিগী অৱাংবা থাক্কী সেগমেন্ত অসিদা জর্মনি, য়ুনাইতেদ কিংদম, খা কোরিয়া, জপান, কনাদা য়াওনা স্তেতশিং অমসুং গবর্নমেন্তশিংগী মকোকথোংবা কয়াসু ৱা ঙাংগনি।
ৱান ওসিন সম্মিৎ অসি ফ্রান্সনা য়ুনাইতেদ নেসন্স অমসুং ৱার্লদ বেঙ্ককী তেংবাংগা লোয়ননা ফ্রান্সকী ব্রেস্তদা ফেব্রুৱারীগী ৯-১১ফাওবা ওর্গনাইজ তৌরি। সম্মিৎ অসিগী পান্দমদি ইন্তরনেস্নেল কম্ম্যুনিতীবু হেলদী অমসুং সস্তেনেবল ওসিন ইকোসিস্তেমবু প্রিজার্ব তৌবা অমসুং সপোর্ত তৌবগী মায়কৈদা অকনবা এক্সন লৌখৎনবা মোবিলাইজ তৌবনি।

Prime Minister's Office
PM to participate in the high level segment of One Ocean Summit on 11th February
10 FEB 2022 6:00PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the high-level segment of One Ocean Summit on 11th February at around 2:30 PM through a video message. The high-level segment of the Summit will also be addressed by several Heads of States and Governments including Germany, United Kingdom, South Korea, Japan, Canada, among others.
One Ocean Summit is being organised by France from 9-11 February, in Brest, France, in cooperation with the United Nations and the World Bank. The objective of the Summit is to mobilise the international community to take tangible action towards preserving and supporting healthy and sustainable ocean ecosystems.