ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଫେବୃୟାରୀ ୧୧ ତାରିଖରେ ୱାନ ଓସିଏନ ସମ୍ମିଳନୀର ଉଚ୍ଚ ସ୍ତରୀୟ ବିଭାଗରେ ଅଂଶଗ୍ରହଣ କରିବେ
10 FEB 2022 6:00PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଏକ ଫେବୃଆରୀ ୧୧ ତାରିଖ ଦିନ ଅପରାହ୍ନ ୨ଟା ୩୦ରେ ୱାନ ଓସିଏନ ସମ୍ମିଳନୀର ଉଚ୍ଚ ସ୍ତରୀୟ ବିଭାଗକୁ ସମ୍ବୋଧିତ କରିବେ । ଏହି ସମ୍ମିଳନୀର ଉଚ୍ଚ ସ୍ତରୀୟ ବିଭାଗରେ ଜର୍ମାନୀ, ଇଂଲଣ୍ଡ, ଦକ୍ଷିଣ କୋରିଆ, ଜାପାନ, କାନାଡା ସମେତ ଅନେକ ରାଷ୍ଟ ମୁଖ୍ୟ ଏବଂ ସରକାର ମଧ୍ୟ ସମ୍ବୋଧିତ କରିବେ ।
ମିଳିତ ଜାତିସଂଘ ଏବଂ ବିଶ୍ୱ ବ୍ୟାଙ୍କ ସହଯୋଗରେ ଫ୍ରାନ୍ସର ବ୍ରେଷ୍ଟ ଠାରେ ଫେବୃୟାରୀ ୯ରୁ ୧୧ତାରିଖ ମଧ୍ୟରେ ଫ୍ରାନ୍ସ ଦ୍ୱାରା ୱାନ ଓସିଏନ୍ ସମ୍ମିଳନୀ ଆୟୋଜିତ ହେଉଛି । ଏହି ସମ୍ମିଳନୀର ଉଦ୍ଦେଶ୍ୟ ହେଉଛି ସୁସ୍ଥ ଏବଂ ନିରନ୍ତର ସାମୁଦ୍ରିକ କ୍ଷେତ୍ରର ସଂରକ୍ଷଣ ତଥା ସମର୍ଥନ ଦିଗରେ ଆଭିମୁଖ୍ୟ ଗ୍ରହଣ କରିବାକୁ ଆନ୍ତର୍ଜାତୀୟ ସମ୍ପ୍ରଦାୟକୁ ଏକତ୍ରିତ କରିବା ।

Prime Minister's Office
PM to participate in the high level segment of One Ocean Summit on 11th February
10 FEB 2022 6:00PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the high-level segment of One Ocean Summit on 11th February at around 2:30 PM through a video message. The high-level segment of the Summit will also be addressed by several Heads of States and Governments including Germany, United Kingdom, South Korea, Japan, Canada, among others.
One Ocean Summit is being organised by France from 9-11 February, in Brest, France, in cooperation with the United Nations and the World Bank. The objective of the Summit is to mobilise the international community to take tangible action towards preserving and supporting healthy and sustainable ocean ecosystems.