Prime Minister's Office
'Bharat Ratna' Lata Mangeshkar and Prime Minister Narendra Modi - A special bond
06 FEB 2022 5:03PM by PIB Delhi
A write up detailing the special bond between Lata Mangeshkar ji and Prime Minister Shri Narendra Modi has been shared on the Prime Minister's website narendramodi.in.
The Prime Minister Office tweeted;
"‘Bharat Ratna’ Lata Didi and PM ⁦@narendramodi⁩ – a special bond.
https://t.co/tiSTrSm715
via NaMo App"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
‘ভারত রত্ন’ লতা মঙ্গেশকর অমসুং প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদী – অখন্নবা মরী অমা
06 FEB 2022 5:03PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীগী ৱেবসাইত narendramodi.in দা লতা মঙ্গেশকর জী অমসুং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী মরক্তা অখন্নবা মরীগী অকুপ্পা ৱারোল পীরদুনা অইবা অমা শেয়ার তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বীৎ তৌখি;
“ ‘ভারত রত্ন’ লতা দিদি অমসুং পি.এম. @narendramodi - অখন্নবা মরী অমা
https://t.co/tiSTrSm715
নমো এপ্লিকেসনগী থোংদা”