Prime Minister's Office
'Bharat Ratna' Lata Mangeshkar and Prime Minister Narendra Modi - A special bond
06 FEB 2022 5:03PM by PIB Delhi
A write up detailing the special bond between Lata Mangeshkar ji and Prime Minister Shri Narendra Modi has been shared on the Prime Minister's website narendramodi.in.
The Prime Minister Office tweeted;
"‘Bharat Ratna’ Lata Didi and PM ⁦@narendramodi⁩ – a special bond.
https://t.co/tiSTrSm715
via NaMo App"

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
'ভাৰত ৰত্ন' লতা মংগেশকাৰ আৰু প্ৰধানমন্ত্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদী - এক বিশেষ বন্ধন
06 FEB 2022 5:03PM by PIB Guwahati
লতা মংগেশকাৰ জী আৰু প্ৰধানমন্ত্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ এক বিশেষ বন্ধনৰ বিষয়ে প্ৰস্তুত কৰা এটা লেখা প্ৰধানমন্ত্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে তেওঁৰ ৱেবছাইট narendramodi.in প্ৰকাশ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ৰ টুইট
"‘ভাৰতৰত্ন লতা দিদি আৰু প্ৰধানমন্ত্ৰী ⁦@narendramodi⁩ – এক বিশেষ বন্ধন।
https://t.co/tiSTrSm715
NaMo App ৰ জৰিয়তে"