প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কিংদম ওফ বহরেনগী ক্রাউন প্রিন্স অমসুং প্রধান মন্ত্রী, হিস রোয়ল হাইনেস প্রিন্স সলমান বিন হমদ অল খলিফাগা তেলিফোনদা ৱারী শাখি
01 FEB 2022 6:26PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি কিংদম ওফ বহরেনগী ক্রাউন প্রিন্স অমসুং প্রধান মন্ত্রী, হিস রোয়ল হাইনেস প্রিন্স সলমান বিন হমদ অল খলিফাগা তেলিফোনদা ৱারী শাখি। ঐচ.আর.ঐচ. প্রিন্স সলমাননা ভারতকী রপব্লিক দেগী থৌরমদা য়াইফ পাউজেল পীরকখি।
লুচিংবা অনিমক্না ভারত অমসুং বহরেনগী মরক্তা লৈরিবা লৈবাক অনি অসিগী মরী অদুবু য়েংশিনখি অমসুং মরী অসিনা পোলিতিকেল, ত্রেদ অমসুং ইনভেস্তমেন্ত, ইনর্জী, হেল্থ, সেক্যুরিতী অমসুং পীপল-তু-পীপল কন্তেক্তশিং য়াওনা তোঙান-তোঙানবা সেক্তর কয়া লাপ্তনা চাউখৎলকপা অসিদা অপেনবা ফোংদোকখি।ভারত অমসুং বহরেন্না ২০২১-২২দা লৈবাক অনী অসিগী মরক্তা দিপ্লোমেতিক রিলেশনশিং থমখিবা অদুগী গোল্দন জুবিলী পাংথোক্লগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা কোবিদ লাইচৎ মনুংদা বহরেনদা লৈরিবা ইন্দিয়ন কম্যুনিতীবু নিংথিজনা য়েংশিন্দুনা থম্বীবগীদমক্তা, অমসুং মসিগা লোইননা মখোয়গী সোসিয়েল অমসুং কলচরগী ওইবা তঙাইফদবশিং অদুবু য়েংশিনবীবগীদমক্তা বহরেনি লীদরশিপ্পু থাগৎপা ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঐচ.এম. নিংথৌ হমদ বিন ইসা অল খলিফাদা মহাক্কী য়াইফ পাউজেল পীখি অমসুং ঐচ.আর.ঐচ. প্রিন্স সলমান বিন হমদ অল খলিফা, ক্রাউন প্রিন্স অমসুং প্রধান মন্ত্রীদা য়াম্না য়াংনা ভারত্তা লাক্নবা চাবাউ পীখিবা অদুবু অমুক হন্না হায়খি।

Prime Minister's Office
PM speaks on telephone with His Royal Highness Prince Salman bin Hamad Al Khalifa, Crown Prince and Prime Minister, Kingdom of Bahrain
01 FEB 2022 6:26PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi spoke on telephone today with His Royal Highness Prince Salman bin Hamad Al Khalifa, Crown Prince and Prime Minister, Kingdom of Bahrain. HRH Prince Salman conveyed greetings on the occasion of Republic Day of India.
Both leaders reviewed the bilateral relations between India and Bahrain and expressed satisfaction that the relationship has seen continued progress in diverse sectors including political, trade and investment, energy, health, security and people-to-people contacts. India and Bahrain are celebrating the Golden Jubilee of establishment of diplomatic relations between two countries in 2021-22.
Prime Minister thanked the Bahraini Leadership for taking excellent care of the Indian community in Bahrain during the Covid pandemic, as also for looking after their social and cultural needs.
Prime Minister Shri Narendra Modi conveyed his greetings to HM King Hamad bin Isa Al Khalifa and reiterated his invitation to HRH Prince Salman bin Hamad Al Khalifa, Crown Prince and Prime Minister, for a visit to India at an early date.