প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না অহলশিংগী ৭৫% মপুং ফানা ভেক্সিন কাপথোকখিবদা হরাওবা ফোংদোকখি
30 JAN 2022 11:41AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অহলশিংগী ৭৫% মপুং ফানা ভেক্সিন কাপথোকখিবগীদমক্তা হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
কেন্দ্রগী হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়গী মন্ত্রী, দা. মন্সুখ মন্দৱিয়ানা তৌরকপা ত্বীত অমগী পাউখুম ওইনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“অহলশিংগী ৭৫% মপুং ফানা ভেক্সিন কাপথোকখ্রে।
ঐখোয়গী প্রজা মীয়ামদা মসিগী মরু ওইবা থবক অসিগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোক্লি।
ঐখোয়গী ভেক্সিনেশন দ্রাইব অসিবু মাইপাকপা অমা ওইহনখিবশিং অদুগীদমক্তা চাউথোকচৈ।”

Prime Minister's Office
PM expresses happiness over 75% of adults being fully vaccinated
30 JAN 2022 11:41AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness over 75% of adults being fully vaccinated.
In response to a tweet by Union Minister of Health and Family welfare, Dr. Mansukh Mandaviya, the Prime Minister said;
"75% of all adults are fully vaccinated.
Congratulations to our fellow citizens for this momentous feat.
Proud of all those who are making our vaccination drive a success."