হ্যুমেন রিসোর্স চাউখৎ-থৌরাংগী মন্ত্রালয়
পরিক্সা পে চর্চা ২০২২গী ৫শুবা এদিশনদা শরুক য়ানবগী রেজিস্ত্রেশন দেৎ অদু ২০২২গী ফেব্রৱারীগী ৩ ফাওবা শাংদোকখ্রে
28 JAN 2022 12:53PM by PIB Imphal
পরিক্সা পে চর্চা ২০২২গী ৫শুবা এদিশনদা শরুক য়ানবগী অরোইবা নুমিৎ অদু ২০২২গী ফেব্রৱারী ৩ ফাওবা শাংদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পরিক্সা পে চর্চা – হায়বা তোপ-তোপ্পা ৱারী-ৱাতাই শানবগী থৌরম অমা লৈবাক অসিগী অমসুং মপান লমদগী মহৈরোইশিং, মমা-মপাশিং, ওজাশিংসু য়াওনা মহাক্কা খন্না-নৈনদুনা ৱারী-ৱাতাই শাবা অমসুং পুনশিবু উৎসব অমা ওইনা নুংঙাইবা ফোংদোক্নবা পরিখাদগী ওইরক্লিবা স্ত্রেস পুম্নমক মাইপাক্না মায়োক্নবা ঙম্নবা মহাক্কী ৱাখল্লোনদগী পুথোরকখি।
প্রোগ্রাম অসিগী ফোর্মেত অসি ২০২১দা তৌখিবা অদুগুম্না ওনলাইন মোদতা ওইনা তৌনবা প্রোপোজ তৌখি। ওনলাইন কমপিতিশন অমগী খুত্থাংদা ক্লাস ৯দগীনা ১২ ফাওবগী মহৈরোইশিং, ওজাশিং অমসুং মমা-মপাশিং খল্লগনি। https://innovateindia.mygov.in/ppc-2022/দা রেজিস্ত্রেশন তৌনবগীদমক্তা ২০২১গী দিসেম্বর ২৮দগী ২০২২গী ফেব্রৱারী ৩ ফাওবা হাংদোক্লগনি।

Ministry of Education
Registration date to participate in the 5th edition of Pariksha pe Charcha 2022 extended till 3rd February, 2022
28 JAN 2022 12:53PM by PIB Delhi
The last date to participate in the 5th edition of Pariksha pe Charcha has been extended till 3rd February, 2022. Prime Minister Shri Narendra Modi conceptualized a unique interactive program - Pariksha Pe Charcha wherein students, parents, teachers across the nation and also from overseas interact with him to discuss and overcome the stress emerging out of examinations in order to celebrate life as an Utsav.
The format of this programme is proposed to be in online mode like in 2021. School students of classes 9 to 12, teachers and parents shall be selected through an online competition. Registrations on https://innovateindia.mygov.in/ppc-2022/ are live from 28th December 2021 till 3rd February, 2022.