প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পদ্মা এৱার্দ ফংলবা মীওই খুদিংগী মফমদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
25 JAN 2022 11:40PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পদ্মা এৱার্দ ফংলবা মীওই খুদিংগী মফমদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত অমদা অসুম্না হায়খিঃ
“পদ্মা এৱার্দ ফংলবা মীওই খুদিংবু ঐহাক্না থাগৎলি। লৈবাক পুম্নমক্না অদোমগী মায় পাকপসিদা নুংঙাইবা ফাওই অমসুং অদোম্না খুন্নাইদা তেংবাংবগীদমক্তা ঐখোয়না চাউথোকচরি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates all those who have been conferred Padma awards
25 JAN 2022 11:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated all those who have been conferred the Padma awards.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations to all those who have been conferred the Padma awards. The entire nation cherishes their accomplishments and we are all proud of their contributions to society."