প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মনিপুর, মেঘালয়া অমসুং ত্রিপুরাগী মীয়ামদা মখোয়গী স্তেতহুদ ফংখিবা নুমিৎ অসিগী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
21 JAN 2022 9:47AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদিনা মনিপুর, মেঘালয়া অমসুং ত্রিপুরাগী মীয়ামদা মখোয়গী স্তেতহুদ ফংখিবা নুমিৎ অসিগী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মনিপুর, মেঘালয়া অমসুং ত্রিপুরাগী মীয়ামদা মখোয়গী স্তেতহুদ ফংখিবা নুমিৎ অসিগী য়াইফ পাউজেল পীরি। রাজ্যশিং অসিনা ভারতকী চাউখৎ-থৌরাংদা থৱায়-হকচাং য়াওনা শরুক য়ারি। মখোয়না লেপ্তনা চাউখৎনবগীদমক্তা থৌজাল নিজরি।”

Prime Minister's Office
PM greets people of Manipur, Meghalaya and Tripura on their Statehood Days
21 JAN 2022 9:47AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Manipur, Meghalaya and Tripura on their Statehood Days.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Greetings to the people of Manipur, Meghalaya and Tripura on their Statehood Days. These states are making vibrant contributions to India’s development. Praying for their constant progress."