প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নেডাৰলেণ্ডৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী মহামান্য মাৰ্ক ৰুটক তেওঁৰ চতুৰ্থ কাৰ্যকালৰ বাবে অভিনন্দন জ্ঞাপন প্ৰধানমন্ত্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ
11 JAN 2022 11:45PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে নেডাৰলেণ্ডৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী মহামান্য মাৰ্ক ৰুটক তেওঁৰ চতুৰ্থ কাৰ্যকালৰ বাবে অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"মোৰ মৰমৰ বন্ধু প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী মাৰ্ক ৰুটক তেওঁৰ চতুৰ্থ কাৰ্যকালৰ বাবে শুভেচ্ছা জনাইছো। মই নিশ্চিত যে আমি একেলগে ভাৰত আৰু নেডাৰলেণ্ডৰ মাজত ব্যাপক অংশীদাৰীত্বক নতুন উচ্চতালৈ লৈ যাম। ''

Prime Minister's Office
PM congratulates the Netherlands Prime Minister H. E. Mark Rutte for fourth term in office
11 JAN 2022 11:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Prime Minister of the Netherlands, H. E. Mark Rutte for fourth term in office.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations to my dear friend Prime Minister @markrutte and best wishes for a successful fourth term in office. Confident that we will together advance the wide-ranging partnership between India and the Netherlands to new heights."