Prime Minister's Office
PM congratulates the Netherlands Prime Minister H. E. Mark Rutte for fourth term in office
11 JAN 2022 11:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Prime Minister of the Netherlands, H. E. Mark Rutte for fourth term in office.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations to my dear friend Prime Minister @markrutte and best wishes for a successful fourth term in office. Confident that we will together advance the wide-ranging partnership between India and the Netherlands to new heights."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নেদর্লেন্দগী প্রধান মন্ত্রী ঐচ.ই. মার্ক রৎনা মরিরকশুবা ওইনা ওফিস পায়বগীদমক্তা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
11 JAN 2022 11:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নেদর্লেন্দগী প্রধান মন্ত্রী ঐচ.ই. মার্ক রৎনা মরিরকশুবা ওইনা ওফিস পায়বগীদমক্তা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত অমদা অসুম্না ফোংদোকখিঃ
“ঐহাক্কী চান্নরবা মরুপ, প্রধান মন্ত্রী @markrutteপু থাগৎচরি অমসুং ওফিসকী মায় পাক্লবা মরিশুবা তর্মগীদমক্তা য়াইফ পাউজেল পীজরি। ঐখোয়না ভারত অমসুং নেদর্লেন্দগী হীরম কয়া মনুং চনবা মরীবু খুৎশম্নদুনা অনৌবা থাক্তা পুখৎমিন্নগনি হায়বগী থাজবা থম্লি”।