প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্রধানমন্ত্রীয়ে শ্ৰী গুৰু গোবিন্দ সিংহ জীৰ প্ৰকাশ পৰ্বত জনসাধাৰণক অভিনন্দন জনায়
09 JAN 2022 9:49AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে শ্ৰী গুৰু গোবিন্দ সিংহ জীৰ প্ৰকাশ পৰ্ব উপলক্ষে দেশবাসীক অভিনন্দন জনাইছে।
এটা টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কৈছে;
"শ্ৰী গুৰু গোবিন্দ সিংহ জীৰ প্ৰকাশ পৰ্বত অভিনন্দন। তেওঁৰ জীৱন আৰু বাৰ্তাই লাখ লাখ লোকক শক্তি দিয়ে। মই সদায় এই তথ্য যতনাই ৰাখিম যে আমাৰ চৰকাৰে তেওঁৰ ৩৫০তম প্ৰকাশ উৎসৱ পালনৰ সুযোগ লাভ কৰিছে। সেই সময়ৰ নিজৰ পাটনা যাত্ৰাৰ কিছু ৰেঙনি ভাগবাতোৱাৰা কৰিছো। https://t.co/1ANjFXI1UA"

Prime Minister's Office
PM greets people on Parkash Purab of Sri Guru Gobind Singh Ji
09 JAN 2022 9:49AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of Parkash Purab of Sri Guru Gobind Singh Ji.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Greetings on the Parkash Purab of Sri Guru Gobind Singh Ji. His life and message give strength to millions of people. I will always cherish the fact that our Government got the opportunity to mark his 350th Parkash Utsav. Sharing some glimpses from my visit to Patna at that time. https://t.co/1ANjFXI1UA"