প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শিল্লোং চেম্বর কোয়রগী শ্রী নীল নোংকিনরিনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
05 JAN 2022 8:38PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শিল্লোং চেম্বর কোয়রগী মেন্তর অমসুং কন্দক্তর শ্রী নীল নোংকিনরিনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“শ্রী নীল নোংকিনরি, মালেম পুম্বদা ভাবোক কয়া লৈরিবা শিল্লোং চেম্বর কোয়রদা থোইদোক হেন্দোকপা মেন্তর অমা ওইবীরম্মি। ঐহাক্না মখোয়গী ফজরবা পর্ফোমেন্স খরসু মীৎয়েং তাজখ্রে। মহাক্না ঐখোয়বু য়াম্না ঙন্না থাদোক্তুনা চৎখ্রে। মহাক্কী ক্রিয়েতিবিতী অদু মতম পুম্নমক্তা নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্কী ইমুং মনুং অমসুং নিংজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। আর.আই.পি.।”

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of Mr Neil Nongkynrih of Shillong Chamber Choir
05 JAN 2022 8:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed sorrow on the demise of Mr Neil Nongkynrih, mentor and conductor of Shillong Chamber Choir.
In a tweet, the Prime Minister said :
"Mr. Neil Nongkynrih was an outstanding mentor to the Shillong Chamber Choir, which enthralled audiences globally. I have also witnessed some of their superb performances. He left us too soon. His creativity will always be remembered. Condolences to his family and admirers. RIP."