প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জাৰ্মানীৰ চেঞ্চেলৰ হিচাপে নিৰ্বাচিত হোৱাৰ বাবে ওলাফ স্কোলজক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
09 DEC 2021 9:43AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে জাৰ্মানীৰ চেঞ্চেলৰ হিচাপে নিৰ্বাচিত হোৱাৰ বাবে ওলাফ স্কোলজক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে৷
টুইটাৰযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
“জাৰ্মানীৰ চেঞ্চেলৰ হিচাপে নিৰ্বাচিত হোৱাৰ বাবে ওলাফ স্কোলজক অভিনন্দন জনাইছো৷ ভাৰত আৰু জাৰ্মানীৰ মাজত কৌশলগত সহযোগিতা অধিক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে মই অতি নিবিড়ভাৱে কাম কৰিবলৈ আগ্ৰহী৷”

Prime Minister's Office
PM congratulates H. E. Olaf Scholz on being elected as Federal Chancellor of Germany
09 DEC 2021 9:43AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated H. E. Olaf Scholz on being elected as the Federal Chancellor of Germany.
In a tweet, the Prime Minister said;
"My heartiest congratulations to @OlafScholz on being elected as the Federal Chancellor of Germany. I look forward to working closely to further strengthen the Strategic Partnership between India and Germany."