Prime Minister's Office
PM congratulates H. E. Olaf Scholz on being elected as Federal Chancellor of Germany
09 DEC 2021 9:43AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated H. E. Olaf Scholz on being elected as the Federal Chancellor of Germany.
In a tweet, the Prime Minister said;
"My heartiest congratulations to @OlafScholz on being elected as the Federal Chancellor of Germany. I look forward to working closely to further strengthen the Strategic Partnership between India and Germany."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଜର୍ମାନୀର ଫେଡେରାଲ୍ ଚାନସେଲର ଭାବରେ ର୍ନିବାଚିତ ହୋଇଥିବାରୁ ମହାମହିମ ଓଲାଫ୍ ସ୍କୋଲଜଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି
09 DEC 2021 9:43AM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ମହାମହିମ ଓଲାଫ୍ ସ୍କୋଲଜଙ୍କୁ ଜର୍ମାନୀର ଫେଡେରାଲ୍ ଚାନସେଲର ଭାବରେ ର୍ନିବାଚିତ ହୋଇଥିବାରୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଓଲାଫ ସ୍କୋଲଜଙ୍କୁ ଜର୍ମାନୀର ଫେଡେରାଲ ଚାନସେଲର ଭାବରେ ର୍ନିବାଚିତ ହୋଇଥିବାରୁ ମୋର ହାର୍ଦ୍ଦିକ ଅଭିନନ୍ଦନ । ମୁଁ ଭାରତ ଏବଂ ଜର୍ମାନୀ ମଧ୍ୟରେ ରଣନୀତିକ ଭାଗିଦାରୀକୁ ଆହୁରି ମଜବୁତ କରିବା ପାଇଁ ଘନିଷ୍ଠ ଭାବରେ କାର୍ଯ୍ୟ କରିବାକୁ ଅପେକ୍ଷା କରିଛି ।”