প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ঐচ.ই. ওলাফ স্কোল্জপু জর্মনীগী ফেদেরেল চান্সেল্লর ওইনা খনখীবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
09 DEC 2021 9:43AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঐচ.ই. ওলাফ স্কোল্জপু জর্মনীগী ফেদেরেল চান্সেল্লর ওইনা খনখীবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত অমদা অসুম্না ফোংদোকখিঃ
“@OlafScholzপু জর্মনীগী ফেদেরেল চান্সেল্লর ওইনা খনবসিদা ঐহাক্না মহাকপু থমোই শেংনা থাগৎপা ফোংদোক্লি। ঐহাক্না ভারত অমসুং জর্মনীগী মরক্তা লৈরিবা স্ত্রেতজিক পার্তনর্শিপ অসিবু মপাঙ্গল হেন্না কনখৎহন্নবা মহাক্কা নক্ননা থবক তৌমিন্ননবা ঙাইজরী”।

Prime Minister's Office
PM congratulates H. E. Olaf Scholz on being elected as Federal Chancellor of Germany
09 DEC 2021 9:43AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated H. E. Olaf Scholz on being elected as the Federal Chancellor of Germany.
In a tweet, the Prime Minister said;
"My heartiest congratulations to @OlafScholz on being elected as the Federal Chancellor of Germany. I look forward to working closely to further strengthen the Strategic Partnership between India and Germany."