প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আৰ্কবিছপ এমিৰিটাছ ডেচমণ্ড টুটুৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশপ্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
26 DEC 2021 2:42PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আৰ্কবিছপ এমিৰিটাছ ডেচমণ্ড টুটুৰ মৃত্যুত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"আৰ্কবিছপ এমিৰিটাছ ডেচমণ্ড টুটু বিশ্বব্যাপী অসংখ্য লোকৰ বাবে এক পথপ্ৰদৰ্শক আলোকসজ্জা আছিল। মানৱীয় মৰ্যাদা আৰু সমতাৰ ওপৰত তেওঁৰ গুৰুত্ব সদায় স্মৰণীয় হৈ থাকিব। তেওঁৰ মৃত্যুত মই গভীৰভাৱে দুখিত আৰু তেওঁৰ সকলো অনুৰাগীলৈ মোৰ আন্তৰিক সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো। ঈশ্বৰে তেওঁৰ আত্মাক শান্তি দিয়ক। "

Prime Minister's Office
PM condoles demise of Archbishop Emeritus Desmond Tutu
26 DEC 2021 2:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of Archbishop Emeritus Desmond Tutu.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Archbishop Emeritus Desmond Tutu was a guiding light for countless people globally. His emphasis on human dignity and equality will be forever remembered. I am deeply saddened by his demise, and extend my heartfelt condolences to all his admirers. May his soul rest in peace."