ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଆର୍କବିଶପ ଏମିରିଟସ ଦେଶମୁଣ୍ଡ ଟୁଟୁଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ଦୁଃଖ ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି
26 DEC 2021 2:42PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆର୍କବିଶପ ଏମିରିଟସ ଦେଶମୁଣ୍ଡ ଟୁଟୁଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ଦୁଃଖ ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଦୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି :
“ଆର୍କବିଶପ ଏମିରିଟସ ଦେଶମୁଣ୍ଡ ଟୁଟୁ ବିଶ୍ୱର ଅଗଣିତ ଲୋକଙ୍କ ପାଇଁ ମାର୍ଗଦର୍ଶକ ଥିଲେ । ମାନବିକ ସମ୍ମାନ ଏବଂ ସମାନତା ଉପରେ ତାଙ୍କର ଗୁରୁତ୍ୱ ସବୁଦିନ ପାଇଁ ସ୍ମରଣୀୟ ହୋଇ ରହିବ । ତାଙ୍କର ଦେହାନ୍ତରେ ମୁଁ ଅତ୍ୟନ୍ତ ଦୁଃଖିତ ଏବଂ ତାଙ୍କର ସମସ୍ତ ପ୍ରଶଂସକଙ୍କୁ ମୋଯ ହୃଦୟରୁ ସମବେଦନା ଜଣାଉଛି । ତାଙ୍କ ଆତ୍ମା ଶାନ୍ତି ପାଉ ।”

Prime Minister's Office
PM condoles demise of Archbishop Emeritus Desmond Tutu
26 DEC 2021 2:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of Archbishop Emeritus Desmond Tutu.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Archbishop Emeritus Desmond Tutu was a guiding light for countless people globally. His emphasis on human dignity and equality will be forever remembered. I am deeply saddened by his demise, and extend my heartfelt condolences to all his admirers. May his soul rest in peace."