প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা আর্কবিশোপ এমেরিতস দেসমন্দ তুতুনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
26 DEC 2021 2:42PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আর্কবিশোপ এমেরিতস দেসমন্দ তুতুনা লৈখিদবদা থমোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“আর্কবিশোপ এমেরিতস দেসমন্দ তুতু মালেমগী থাক্তা মশিং থিঙমদ্রবা মীওইশিংগীদমক লমজিং মৈরা অমা ওইবীরম্মি। হ্যুমেন দিগনিতী অমসুং ইক্বেলিতীদা মহাক্কী অকনবা ৱাফম অদু মতম পুম্নমক্তা নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্না লৈখিদবদা ঐহাক থমোয় শোক্না অৱাবা ফাওই অমদি মহাক্কী নিংজবা পুম্নমক্কী অৱাবদা শরুক য়াজরি। মহাক্কী আত্মনা শান্তি ওইনা লৈবা ওইরসনু।”

Prime Minister's Office
PM condoles demise of Archbishop Emeritus Desmond Tutu
26 DEC 2021 2:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of Archbishop Emeritus Desmond Tutu.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Archbishop Emeritus Desmond Tutu was a guiding light for countless people globally. His emphasis on human dignity and equality will be forever remembered. I am deeply saddened by his demise, and extend my heartfelt condolences to all his admirers. May his soul rest in peace."