প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মাতা বৈষ্ণো দেৱী ভৱনত পদপিষ্ট হৈ প্ৰাণ হেৰুওৱা লোকসকলৰ প্ৰতি প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
01 JAN 2022 8:49AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মাতা বৈষ্ণো দেৱী ভৱনত পদপিষ্ট হৈ প্ৰাণ হেৰুওৱা লোকসকলৰ প্ৰতি গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে৷
টুইটাৰযোগে এক শোকবাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “মাতা বৈষ্ণো দেৱী ভৱনত পদপিষ্ট হৈ প্ৰাণ হেৰুওৱা ঘটনাত অতিশয় দুঃখিত হৈছো৷ শোকসন্তপ্ত পৰিয়ালবৰ্গলৈ মই সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো৷ আহতসকলৰ আশু আৰোগ্য কামনা কৰিছো৷ মই জম্মু আৰু কাশ্মীৰৰ লেফটেনেণ্ট জেনেৰেল শ্ৰী মনোজ সিনহা জী, মন্ত্ৰী ড০ জিতেন্দ্ৰ সিংজী আৰু নিত্যানন্দ ৰায় জীৰ সৈতে কথা পতাৰ লগতে পৰিস্থিতিৰ বুজ লৈছো৷”

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives in a stampede at Mata Vaishno Devi Bhawan
01 JAN 2022 8:49AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives in a stampede at Mata Vaishno Devi Bhawan.
In a tweet, the Prime Minister said, "Extremely saddened by the loss of lives due to a stampede at Mata Vaishno Devi Bhawan. Condolences to the bereaved families. May the injured recover soon. Spoke to JK LG Shri @manojsinha_ Ji, Ministers Shri @DrJitendraSingh Ji, @nityanandraibjp Ji and took stock of the situation.”