Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives in a stampede at Mata Vaishno Devi Bhawan
01 JAN 2022 8:49AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives in a stampede at Mata Vaishno Devi Bhawan.
In a tweet, the Prime Minister said, "Extremely saddened by the loss of lives due to a stampede at Mata Vaishno Devi Bhawan. Condolences to the bereaved families. May the injured recover soon. Spoke to JK LG Shri @manojsinha_ Ji, Ministers Shri @DrJitendraSingh Ji, @nityanandraibjp Ji and took stock of the situation.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মাতা ৱৈস্নো দেবি ভাৱনদা নেৎশিন্নবদগী পুনশি মাংখিবশিং অদুগীদমক্তা পি.এম.না অৱাবা ফোংদোকখি
01 JAN 2022 8:49AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মাতা ৱৈস্নো দেবি ভাৱনদা নেৎশিন্নবদগী পুনশি মাংখিবশিং অদুগীদমক্তা থমোই শোক্না নুংঙাইতবা ফোংদোকখি।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “মাতা ৱৈস্নো দেবি ভাৱনদা নেৎশিন্নবনা মরম ওইদুনা পুনশি মাংখিবা অসি থমোই শোক্না নুংঙাইতে। লৈখিদ্রবা অদুগী ইমুং-মনুংশিং অদুগীদমকক্তা অৱাবা ফোংদোক্লি। শোক্লবশিং অদুবুশু য়াম্না য়াংনা ফবা ওইসনু। জে.কে. এল.জি. শ্রী @manojsinha_জী, মন্ত্রী, শ্রী @DrJitendraSingh জী,@nityanandraibjpজীদা ৱারি শাখি অমসুং লৈরিবা ফিভম অদুগী মতাংদা খন্নখি।”