প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জম্মু অমসুং কাশ্মীরদা তেরর এতেক্তা সেক্যুরিতীগী মীওইশিং লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
13 DEC 2021 8:59PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জম্মু অমসুং কাশ্মীরদা তেরর এতেক্তা সেক্যুরিতীগী মীওইশিং লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে অমদি থৌদোক অদুগী অকুপ্পা ৱারোল পীখৎলক্নবা খংহনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বীৎ তৌরকখি;
“প্রধান মন্ত্রী @narendramodiনা জম্মু অমসুং কাশ্মীরদা থোকখিবা তেরর এতেক্কী অকুপ্পা ৱারোল পীখৎলক্নবা খংহনখ্রে। মহাক্না এতেক্ত অসিদা লৈখিদ্রবা সেক্যুরিতী পর্সনেলশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদশু শরুক য়াখি। ”

Prime Minister's Office
PM condoles the loss of lives in terror attack in Jammu and Kashmir
13 DEC 2021 8:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the loss of lives in the terror attack in Jammu and Kashmir and sought details on the incident.
The Prime Minister's office tweeted;
"PM @narendramodi has sought details on the terror attack in Jammu and Kashmir. He has also expressed condolences to the families of those security personnel who have been martyred in the attack."