Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of former Assembly Speaker of Uttarakhand Shri Harbans Kapoor
13 DEC 2021 11:34AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of former Assembly Speaker of Uttarakhand Shri Harbans Kapoor Ji.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Saddened by the passing away of our senior Party colleague from Uttarakhand Shri Harbans Kapoor Ji. A veteran legislator and administrator, he will be remembered for his contributions to public service and social welfare. Condolences to his family and supporters. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা উত্তরাখন্দ বিধান সভাগী হন্নগী স্পীকর শ্রী হরবনস কপুরনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
13 DEC 2021 11:34AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা উত্তরাখন্দ বিধান সভাগী হন্নগী স্পীকর শ্রী হরবনস কপুর জীনা লৈখিদবদা থম্মোই শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“উত্তরাখন্দদগী ঐখোয়গী পার্তীগী অরিবা মরূপ শ্রী হরবনস কপুর জীনা লৈখিদবদা অৱাবা ওইহল্লে। মহাক ভেতরান লেজিসলেচর অমসুং এদমিনিস্ত্রেতর অমা ওইবিরম্মী। পব্লিক সর্বিস অমসুং সোসিয়েল ৱেলফেয়রদা মহাক্না লৌবীরম্বা থৌদাং অদুগীদমক নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং শৌগৎপশিংগী অৱাবদা রুক য়াজরি। ওম শান্তি। ”