Prime Minister's Office
PM pays tributes to martyrs of 2001 Parliament attack
13 DEC 2021 8:55AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to all those security personnel who were martyred in the line of duty during the Parliament attack in 2001.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I pay my tributes to all those security personnel who were martyred in the line of duty during the Parliament attack in 2001. Their service to the nation and supreme sacrifice continues to inspire every citizen."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ২০০১গী পার্লিয়ামেন্ত এতেক্ততা থৱায় থাখ্রবশিংদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
13 DEC 2021 8:55AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ২০০১দা থোকখিবা পার্লিয়ামেন্ত এতেক্তদা মথৌ পাঙথোক্লিঙৈদা থৱায় থাখ্রবা সেক্যুরিতী পর্সনেল পুম্নমক্তা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"২০০১দা থোকখিবা পার্লিয়ামেন্ত এতেক্তদা মথৌ পাঙথোক্লিঙৈদা থৱায় থাখ্রবা সেক্যুরিতী পর্সনেল পুম্নমক্তা ঐহাক্না ইকাই খুম্নবা উৎচরি। মখোয়না জাতিগী শেবা তৌরম্বা অমসুং চাউনা কৎথোকখিবা অদুনা প্রজা খুদিংমক্তা লেপ্তনা ইথিল পীরি।"