ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଜେନେରାଲ ବିପିନ ରାଓ୍ୱତ, ତାଙ୍କ ପତ୍ନୀ ଓ ସଶସ୍ତ୍ର ସେନାର ଅନ୍ୟ ଅଧିକାରୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଅନ୍ତିମ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି
09 DEC 2021 10:42PM by PIB Bhubaneswar
ଜେନେରାଲ ବିପିନ ରାଓ୍ୱତ, ତାଙ୍କ ପତ୍ନୀ ଓ ସଶସ୍ତ୍ର ସେନାର ଅନ୍ୟ ଅଧିକାରୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଅନ୍ତିମ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଅର୍ପଣ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ କହିଛନ୍ତି;
“ଜେନେରାଲ ବିପିନ ରାଓ୍ୱତ, ତାଙ୍କ ପତ୍ନୀ ଓ ସଶସ୍ତ୍ର ସେନାର ଅନ୍ୟ ଅଧିକାରୀଙ୍କୁ ଅନ୍ତିମ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଅର୍ପଣ କଲି । ଭାରତ ତାଙ୍କ ସମୃଦ୍ଧ ଯୋଗଦାନକୁ କେବେ ବି ଭୁଲିବ ନାହିଁ ।”

Prime Minister's Office
PM pays last respects to Gen Bipin Rawat, his wife and other personnel of the Armed Forces
09 DEC 2021 10:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi paid last respects to Gen Bipin Rawat, his wife and other personnel of the Armed Forces.
In a tweet the Prime Minister said
"Paid my last respects to Gen Bipin Rawat, his wife and other personnel of the Armed Forces. India will never forget their rich contribution."