প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জেনেরেল বিপিন রাৱৎ, মহাক্কী লোইনবী অমসুং আর্ম্দ ফোর্সকী অতোপ্পা মীওইশিংগী মফমদা অরোইবা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে
09 DEC 2021 10:42PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জেনেরেল বিপিন রাৱৎ, মহাক্কী লোইনবী অমসুং আর্ম্দ ফোর্সকী অতোপ্পা মীওইশিংগী মফমদা অরোইবা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত অমদা অসুম্না ফোংদোকখিঃ
“জেনেরেল বিপিন রাৱৎ, মহাক্কী লোইনবী অমসুং আর্ম্দ ফোর্সকী অতোপ্পা মীওইশিংগী মফমদা ঐহাক্কী অরোইবা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে। মখোয়না পাংথোক্লম্বা মশক থোকপা তেংবাংবু ভারতনা কৈদৌনুংদা কাওরোই”।

Prime Minister's Office
PM pays last respects to Gen Bipin Rawat, his wife and other personnel of the Armed Forces
09 DEC 2021 10:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi paid last respects to Gen Bipin Rawat, his wife and other personnel of the Armed Forces.
In a tweet the Prime Minister said
"Paid my last respects to Gen Bipin Rawat, his wife and other personnel of the Armed Forces. India will never forget their rich contribution."