প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পঞ্জাবকী হান্নগী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী প্রকাস সিংহ বাদলগী মপোক নুমিত্তা পি.এম.না য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
08 DEC 2021 11:36AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পঞ্জাবকী হান্নগী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী প্রকাস সিংহ বাদল জীগী মপোক নুমিত্তা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে‍।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভারতকী খ্বাইদগী ইকায়খুম্নরবা মীওইশিংগী মরক্তা অমা ওইরিবা শ্রী প্রকাস সিংহ বাদল জীগী মফমদা মপোক নুমিৎকী য়াইফ পাউজেল পীজরি‍। মহাক্না পঞ্জাবকী চাউখৎ থৌরাংগীদমক, মরুওইনা খুন্নাইগী শোত্থহৌরবা কাঙলুপকী য়াইফনবগীদমক কন্না হোৎনরম্মি‍। মহাক্না পুন্সি নুংশাংনা তিঞ্জং কায়জঙদনা হিংনবগীদমক ঐনা থৌনিজরি‍।”

Prime Minister's Office
PM greets former CM of Punjab Shri Parkash Singh Badal on his birthday
08 DEC 2021 11:36AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the former Chief Minister of Punjab, Shri Parkash Singh Badal ji on his birthday.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Birthday greetings to one of India’s most respected statesmen, Shri Parkash Singh Badal Ji. He has worked very hard for the progress of Punjab, particularly the weaker sections of society. I pray that he is blessed with a long and healthy life."