প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
অন্ধ্ৰ প্ৰদেশৰ প্ৰাক্তন মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী কে ৰোছায়াৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
04 DEC 2021 12:31PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে অন্ধ্ৰ প্ৰদেশৰ প্ৰাক্তন মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী কে ৰোছায়াৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
‘শ্ৰী কে ৰোছায়া গাৰুৰ মৃত্যুত শোকাহত। আমি দুয়োগৰাকীয়ে মুখ্যমন্ত্ৰী হিচাপে কাৰ্যনিৰ্বাহ কৰাৰ সময়ত মোৰ তেওঁৰ সৈতে হোৱা বাৰ্তালাপৰ কথা সোঁৱৰণ কৰিছোঁ। তেওঁ পৰৱৰ্তী সময়ত তামিলনাডুৰ ৰাজ্যপালো হৈছিল। ৰাজহুৱা সেৱাৰ ক্ষেত্ৰত তেওঁৰ অৱদান স্মৰণীয় হৈ ৰ’ব। তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু অনুগামীসকলৰ প্ৰতি সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছোঁ। ওম শান্তি।’

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of former Andhra Pradesh CM Shri K. Rosaiah
04 DEC 2021 12:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the passing away of the former Chief Minister of Andhra Pradesh, Shri K. Rosaiah.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Saddened by the passing away of Shri K. Rosaiah Garu. I recall my interactions with him when we both served as Chief Ministers and later when he was Tamil Nadu Governor. His contributions to public service will be remembered. Condolences to his family and supporters. Om Shanti."