Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of former Andhra Pradesh CM Shri K. Rosaiah
04 DEC 2021 12:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the passing away of the former Chief Minister of Andhra Pradesh, Shri K. Rosaiah.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Saddened by the passing away of Shri K. Rosaiah Garu. I recall my interactions with him when we both served as Chief Ministers and later when he was Tamil Nadu Governor. His contributions to public service will be remembered. Condolences to his family and supporters. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
আন্ধ্র প্রদেশকী হান্নগী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী কে. রোসৈয়া গারু লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
04 DEC 2021 12:31PM by PIB Imphal
আন্ধ্র প্রদেশকী হান্নগী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী কে. রোসৈয়া গারু লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"শ্রী কে. রোসৈয়া গারু লৈখিদবা অসিনা নুংঙাইহন্দ্রে৷ ঐখোয় অনিমক্না মুখ্য মন্ত্রীশিং ওইনা থৌ পুরিঙৈ অমদি মতুং তারকপদা মহাক্না তামিল নাদুগী রাজ্যপাল ওইরিঙৈ মতমদা মহাক্কা ৱারি-ৱাতায় শানখিবা অদু ঐনা নিংশিংলি৷ ময়ামগীদমক মহাক্না লৌরম্বা থৌদাংশিং অদু নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি৷ মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং শৌগৎপশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি৷ ওম শান্তি৷"