হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ কোতি ১২৪.১০ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা দোজ লাখ ৮০.৯৮ হেন্না কাপখি
হৌজিক হৌজিক্কী ওইবা রিকোভরী রেত অসি ৯৮.৩৬%নি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৮,৯৫৪ লাকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি ৯৯,০২৩নি; নুমিৎ ৫৪৭নিগী মতুংদা লাখ অমগী মখাদা লৈখ্রে
চয়োলগী ওইনা পোজিতিব ওইখিবগী চাং (০.৮৪%) ১%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ১৭নি শুরে
01 DEC 2021 9:48AM by PIB Imphal
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ফংখিবা প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না হৌখিবা পুং ২৪দা, ভেক্সিন দোজ ৮০,৯৮,৭১৬ কাপতুনা, লৈবাক অসিগী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি পুন্না কোতি ১২৪.১০ (১,২৪,১০,৮৬,৮৫০) হেনখ্রে৷ মসি সেসন ১,২৮,৯৪,৮২৬তা কাপখিবনি৷
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ফংখিবা প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ভেক্সিন কাপখিবা অপুনবা ফিগরগী শরুকশিং অদুদি:
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৮৩,৮৬১
অনিশুবা দোজ
৯৪,৯৭,৭১৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৭৯,১০৫
অনিশুবা দোজ
১,৬৫,০০,৮৪৮
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৫,৯৪,৯২,৯৪৩
অনিশুবা দোজ
২২,৫৬,৫৪,১৩৯
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৮,৪৯,৪৯,৮৬৯
অনিশুবা দোজ
১২,১০,০৯,০৯৭
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১,৫৮,২৩,১৯৩
অনিশুবা দোজ
৭,৯৩,৯৬,০৭৯
অপুনবা
১,২৪,১০,৮৬,৮৫০
হৌখিবা পুং ২৪দা পেসেন্ত ১০,২০৭ রিকোভর তৌরকখিবা অসিনা রিকোভর তৌখ্রবা অপুনবা পেসেন্ত মশিং(লাইনা-লাইচৎ অসি হেক হৌরকপদগী) অসি ৩,৪০,২৮,৫০৬তা হেনগৎহনখ্রে৷
লোইন-লোইননা ভারতকী রিকোভরী রেতসু ৯৮.৩৬% ওইখ্রে৷
কেন্দ্র অমসুং রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংনা য়াম্না কন্না খুৎশম্নদুনা হোৎনখিবা অসিনা নোংমদা অনৌবা কেস ৫০,০০০গী মখাদা তানা লাকখিবা হৌজিক্তি নুমিৎ ১৫৭নি শুরে৷
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৮,৯৫৪ লাকখি৷
নুমিৎ ৫৪৭নিগী মতুংদা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ লাখ অমগী মখাদা লৈখ্রে৷ হৌজিক হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং অসি ৯৯,০২৩নি৷ হৌজিক হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাক অসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিং অদুগী ০.২৯% ওই, ২০২০গী মার্চ থাদগী য়েংলকপা মতমদা মসিনা খ্বাইদগী নেম্বনি৷
লৈবাক অসিদা তেস্তিং কেপাসিতী লেপ্প-লৈতনা হেনগৎলক্লি৷ হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত পুন্না ১১,০৮,৪৬৭ তৌখি৷ হৌজিক ফাওবদা ভারতনা তেস্ত পুন্না কোতি ৬৪.২৪ হেন্না (৬৪,২৪,১২,৩১৫) তৌখ্রে৷
লৈবাক অসিদা তেস্ত তৌবগী চাং হেনগৎলকখিবা অসিদা, হৌজিক্তি চয়োলগী ওইনা পোজিতিব ওইখিবগী চাং ০.৮৪% ওইদুনা ১%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ১৭নি শুরে৷ নোংমদা পোজিতিব ওইবগী চাং ০.৮১% ওই৷ হৌজিক্তি নোংমদা পোজিতিব ওইখিবগী চাং ২%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ৫৮নি শুরে অমসুং ৩%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ৯৩নি শুরে৷

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 124.10 Cr
More than 80.98 Lakh doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 98.36%
8,954 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Case load stands at 99,023; less than a lakh after 547 days
Weekly Positivity Rate (0.84%) less than 1% for last 17 days
01 DEC 2021 9:48AM by PIB Delhi
With the administration of 80,98,716vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 124.10 Cr (1,24,10,86,850) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 1,28,94,826sessions.
The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,83,861
2nd Dose
94,97,716
FLWs
1st Dose
1,83,79,105
2nd Dose
1,65,00,848
Age Group 18-44 years
1st Dose
45,94,92,943
2nd Dose
22,56,54,139
Age Group 45-59 years
1st Dose
18,49,49,869
2nd Dose
12,10,09,097
Over 60 years
1st Dose
11,58,23,193
2nd Dose
7,93,96,079
Total
1,24,10,86,850
The recovery of10,207patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,40,28,506.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.36%.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 157 consecutive days now.
8,954 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseloadis less than a lakh after 547 days; presentlystands at99,023.Active cases constitute 0.29% of the country's total Positive Cases, which is lowest since March 2020.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of
11,08,467tests being conducted. India has so far conducted over64.24 Cr (64,24,12,315) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 0.84% remains less than 1% for the last 17 days now. The Daily Positivity rate reported to be0.81%. The daily Positivity rate has remained below2% for last 58 days and below 3% for 93 consecutive days now.