প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ঐচ.ই. পেত্র ফিয়ালাবু চেক রিপব্লিক্কী প্রধান মন্ত্রী ওইনা খল্লকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
28 NOV 2021 8:37PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঐচ.ই. পেত্র ফিয়ালাবু চেক রিপব্লিক্কী প্রধান মন্ত্রী ওইনা খল্লকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“এক্সিলেন্সী পেত্র ফিয়ালা, চেক রিপব্লিক্কী প্রধান মন্ত্রী ওইনা খল্লকপদা অদোম্বু থাগৎচরি। ঐনা থাজৈ মদুদি ভারত-চেক্কী মরী অসি মখা চৎথনবগীদমক ঐখোয়না পুন্না হোৎনমিন্নগনি।”

Prime Minister's Office
PM congratulates H. E Petr Fiala on appointment as PM of Czech Republic
28 NOV 2021 8:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated H. E Petr Fiala on his appointment as Prime Minister of the Czech Republic.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations, Excellency Petr Fiala, on your appointment as Prime Minister of the Czech Republic. I look forward to working with you for further enhancing India-Czech ties."