প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নবেম্বর ১৬তা প্রধান মন্ত্রীনা অহানবা ঔদিৎ দিবসকী ইভেন্ত মার্কিং সেলেব্রেসন্দা ৱা ঙাংগনি
15 NOV 2021 11:06AM by PIB Imphal
নবেম্বর ১৬, ২০২১গী অয়ুক পুং ১০.৩০ তাবা মতমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সি.এ.জি.গী ওফিসতা অহানবা ঔদিৎ দিবসকী ইভেন্ত মার্কিংদা ৱা ঙাংগনি। থৌরম অদুদা প্রধান মন্ত্রীনা সর্দার ভল্লবভাই পতেলগী মীতমসু মায়খুম হাংদোক্কনি।
সি.এ.জি. ইন্সতিত্যুসনগী পুৱারী ওইরবা হৌদোকখিবা অমসুং হৌখিবা চহি কয়াদা গোবর্নান্স, ত্রান্সপরেন্সী অমসুং একাউন্তেবিলিতীদা মসিগী থৌদাংবু সেলেব্রেৎ তৌনবগীদমক ঔদিৎ দিবস অসি পাংথোক্লি।
থৌরম অসিদা ভারতকী সি.এ.জি.সু শরুক য়াগনি।

Prime Minister's Office
PM to address the event marking celebration of first Audit Diwas on 16 November
15 NOV 2021 11:06AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the event marking the first Audit Diwas at CAG office premises, on 16th November,2021 at 10:30 AM. Prime Minister will also unveil the statue of SardarVallabhbhai Patel on the occasion.
Audit Diwasis being celebrated to mark the historic origins of the institution of CAG and the contribution it has made to the governance, transparency and accountability over the past several years.
CAG of India will also be present on the occasion.