প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না আচার্য়্য কৃপালানিবু মহাক্কী মপোক নুমিৎতা নিংশিংখ্রে
11 NOV 2021 9:19AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আচার্য়্য কৃপালানিবু ভারতকী নিংতম লান্দা মহাক্না লৌখিবা থৌদাংগীদমক নিংশিংখ্রে। ঙসি আচার্য়্য কৃপালানিগী মপোক নুমিৎতা, মহাক্না ঐখোয়গী লৈবাক্কীদমক মিৎয়েং শান্না খনখিবা অমসুং মহাক্না অকোইবগী ঙাক-শেন্নবা অমসুং সমাজবু শক্তি লৈনবা হোৎনবদা লৌখিবা থৌদাংশিংগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌখি:
আচার্য়্য কৃপালানি বাপুগী লুচিং মখাদা চংশিনখিবা নিংতম লানগী লমজিংবনি। মহাক্না ঐখোয়গী লৈবাক্কীদমক য়াম্না চাউনা মিৎয়েং থম্লি অমসুং এম.পি.অমা ওইনা মসিবু থুংনবা থবক তৌরি। মহাক্না অকোইবগী ঙাক-শেন্নবা অমসুং সমাজবু শক্তি লৈনবা চাউরবা থৌদাং কয়া অমা লৌখি। মহাক্কী মপোক নুমিৎতা মহাকপু নিংশিংজরি”।

Prime Minister's Office
PM remembers Acharya Kripalani on his Jayanti
11 NOV 2021 9:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi remembered Acharya Kripalani for his contribution to India’s freedom struggle. On Acharya Kripalani’s Jayanti today, the Prime Minister lauded him for his great vision for our nation and his contributions towards environmental protection and social empowerment.
The Prime Minister tweeted:
“Acharya Kripalani was at the forefront of India’s freedom struggle under Bapu’s leadership. He had a great vision for our nation and worked to fulfil it as MP. He made immense contributions towards environmental protection and social empowerment. Remembering him on his Jayanti.”