Prime Minister's Office
Prime Minister's Meeting with Prime Minister of Israel on the sidelines of COP26 in Glasgow, UK
02 NOV 2021 8:04PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met H.E. Mr. Naftali Bennett, Prime Minister of Israel on the sidelines of COP26 in Glasgow on November 2, 2021. This was the first meeting between the two Prime Ministers.
The two leaders reviewed bilateral strategic partnership and expressed satisfaction over the progress made in diverse sectors. They agreed on further expanding cooperation, especially in the areas of high-technology and innovation.
Recalling that next year would mark 30 years of the establishment of full diplomatic relations between India and Israel, Prime Minister extended invitation to Mr. Bennett to visit India.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গ্লাসগো, য়ু.কে.গী সি.ও.পি.২৬কী সাইদলাইন্সতা ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রীগা লোইননা প্রধান মন্ত্রীগী মীফম
02 NOV 2021 8:04PM by PIB Imphal
২০২১গী নবেম্বর ২দা গ্লাসগোদা পাংথোক্লিবা সি.ও.পি.২৬কী সাইদলাইন্সতা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রী ঐচ.ই. শ্রী নফতালি বেন্নেৎকা উন্নখ্রে৷ মসি প্রধান মন্ত্রী অনিমক্কী অহানবা মীফম ওইখি৷
লিদর অনিনা বাইলেতরেল স্ত্রাতিজিক পার্তনরশিপ য়েংশিনখি অমদি তোঙান তোঙানবা সেক্তরশিংদা ফংলিবা প্রোগ্রেস অদুদা অপেনবা ফোংদোকখি৷ মখোয়না মখাতানা মরু ওইনা হাই-তেক্নোলোজী অমসুং ইন্নোবেসনগী এরিয়াশিংদা কোওপরেসন পীননবা য়ানখি৷
মথংগী চহিদা ভারত অমসুং ইজরেলগী মরক্তা দিপ্লোমেতিক ওইবা মরীশিং মপুং ফানা থম্লকপা চহি ৩০ শুরগনি হায়বসি নিংশিংলদুনা, শ্রী বেন্নেতনা ভারত্তা লাকপিনবা প্রধান মন্ত্রীনা হায়জখি৷