প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঐচ.ই. ফুমিও কিসিদানা জপানগী লৱর হাউস ইলেক্সন্সতা মাই পাক্লকপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
01 NOV 2021 5:03PM by PIB Imphal
ঐচ.ই. ফুমিও কিসিদানা জপানগী লৱর হাউস ইলেক্সন্সতা মাই পাক্লকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে৷
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"@kishida230না জপানগী লৱর হাউস ইলেক্সন্সতা মাই পাক্লকপদা থমোই শেংনা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি৷ ঐখোয়গী স্পিসিয়েল স্ত্রাতিজিক অমসুং গ্লোবেল পার্তনরশিপ মখাতানা মপাঙ্গল লৈহন্নবা অমদি ইন্দো-পেসিফিক রিজন অমসুং মপান লমশিংদা শান্তি অমদি চাওখৎপা পুরক্নবগীদমক অমতা ওইনা খুৎশম্নদুনা থবক তৌমিন্ননবা হোৎনরি৷"

Prime Minister's Office
PM felicitates H. E. Fumio Kishida for victory in Lower House elections in Japan
01 NOV 2021 5:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has felicitated H.E. Fumio Kishida for victory in Lower House elections in Japan.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Heartiest felicitations to @kishida230 for victory in Lower House elections in Japan. Look forward to working together to further strengthen our Special Strategic and Global Partnership and for peace and prosperity in the Indo-Pacific region and beyond."