প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এক্তর পুনীথ রাজকুমারনা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
29 OCT 2021 5:48PM by PIB Imphal
এক্তর পুনীথ রাজকুমার লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থমোই থোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে৷
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"প্রোলিফিক অমসুং তেলেন্তেদ ওইরবা এক্তর অমা ওইরিবা, পুনীথ রাজকুমারবু লাইবক থীবা অমা ওইনা ঐখোয়গী ইরক্তগী শেৎতুনা পুবিখ্রে৷ মহাক্না লৈখিদবগী চহি অসি মতম চাদে৷ মহাক্কী থবকশিং অমদি ফজরবা পর্সোনেলিতী অদুগীদমক মহাকপু তুংদা লাক্কদৌরিবা মীরোনশিংনা নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি৷ মহাক্কী ইমুং-মানুং অমদি মহাকপু পামজরিবা মীওইশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি৷ ওম শান্তি৷"

Prime Minister's Office
PM condoles demise of actor, Puneeth Rajkumar
29 OCT 2021 5:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of actor, Puneeth Rajkumar.
In a tweet, the Prime Minister said;
"A cruel twist of fate has snatched away from us a prolific and talented actor, Puneeth Rajkumar. This was no age to go. The coming generations will remember him fondly for his works and wonderful personality. Condolences to his family and admirers. Om Shanti."