Prime Minister's Office
PM condoles demise of actor, Puneeth Rajkumar
29 OCT 2021 5:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of actor, Puneeth Rajkumar.
In a tweet, the Prime Minister said;
"A cruel twist of fate has snatched away from us a prolific and talented actor, Puneeth Rajkumar. This was no age to go. The coming generations will remember him fondly for his works and wonderful personality. Condolences to his family and admirers. Om Shanti."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଅଭିନେତା ପୁନିଥ୍‍ ରାଜକୁମାରଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ଶୋକ ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି
29 OCT 2021 5:48PM by PIB Bhubaneswar
ଅଭିନେତା ପୁନିଥ୍‍ ରାଜକୁମାରଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗଭୀର ଦୁଃଖ ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଭାଗ୍ୟର ଏକ ନିଷ୍ଠୁର ନିଷ୍ପତ୍ତି କ୍ରମେ ଆମଠାରୁ ଜଣେ ଉଦୀୟମାନ ତଥା ଦକ୍ଷ ଅଭିନେତା ପୁନିଥ୍‍ ରାଜକୁମାରଙ୍କୁ ଛଡ଼ାଇ ନେଇଛି । ଏହା ଯିବାର ବୟସ ନୁହେଁ । ଆଗାମୀ ପୀଢ଼ି ତାଙ୍କୁ ତାଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟ ଏବଂ ଚମତ୍କାର ବ୍ୟକ୍ତିତ୍ୱ ପାଇଁ ମନେ ପକାଇବେ । ତାଙ୍କ ପରିବାର ଏବଂ ପ୍ରଶଂସକଙ୍କୁ ସମବେଦନା । ଓମ୍ ଶାନ୍ତି ।”