প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বিশিষ্ট লেখক শ্ৰী বুদ্ধদেৱ গুহৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
30 AUG 2021 3:30PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বিশিষ্ট লেখক শ্ৰী বুদ্ধদেৱ গুহৰ বিয়োগত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে৷
টুইটাৰযোগে এক শোকবাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “শ্ৰী বুদ্ধদেৱ গুহৰ সাহিত্যকৰ্মত বহুমুখী প্ৰতিভা আৰু পৰিৱেশৰ প্ৰতি সংবেদনশীলতা প্ৰতিফলন ঘটিছে৷ প্ৰজন্মৰ পাছত প্ৰজন্ম ধৰি, বিশেষকৈ তৰুণ প্ৰজন্মই তেওঁৰ সাহিত্যকৰ্মৰ সোৱাদ লৈছে৷ তেওঁৰ বিয়োগ সাহিত্য জগতৰ বাবে বৃহৎ ক্ষতি৷ তেওঁৰ পৰিয়ালৰ লগতে অনুৰাগীৰ প্ৰতি মোৰ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো৷ ওম শান্তি৷”

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of eminent writer, Shri Buddhadeb Guha
30 AUG 2021 3:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of eminent writer, Shri Buddhadeb Guha.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Shri Buddhadeb Guha’s writings were multifaceted and displayed great sensitivity to the environment. His works were enjoyed across generations, particularly among youngsters. His passing away is a big loss to the literary world. Condolences to his family and admirers. Om Shanti."