Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of eminent writer, Shri Buddhadeb Guha
30 AUG 2021 3:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of eminent writer, Shri Buddhadeb Guha.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Shri Buddhadeb Guha’s writings were multifaceted and displayed great sensitivity to the environment. His works were enjoyed across generations, particularly among youngsters. His passing away is a big loss to the literary world. Condolences to his family and admirers. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মমীং লৈরবা অইবা শ্রী বুধদেব গুহানা লৈখিদবদা পি.এম.না অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
30 AUG 2021 3:30PM by PIB Imphal
মমীং লৈরবা অইবা শ্রী বুধদেব গুহানা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোঙদোকখ্রে‍।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখিবদা;
“শ্রী বুধদেব গুহানা ইরম্বশিং হীরম কয়া কোনশিল্লম্মি অমদি অকোয়বগী ফীভমগী মরমদা নীংথিনা খনবগী মমি তাই‍। মহাক্না ইরম্বশিং মীরোল কয়ানা, মরুওইনা নহাশিংনা য়াম্না পাম্নৈ‍। মহাক লৈখিদবসি লোইনসিল্লোনগী তাইবংদা য়াম্না চাউনা মাঙজবা অমনি‍। মহাক্কী ইমুং অমসুং মাবু পামজবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোঙদোকচরি‍। ওন শান্তি‍।”