প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রাস্ত্রপতি শবকৎ মির্জিয়োয়েবনা ইলেক্সনদা মাই পাক্লকপদা প্রধান মন্ত্রীনা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
25 OCT 2021 8:00PM by PIB Imphal
রাস্ত্রপতি শবকৎ মির্জিয়োয়েবনা ইলেক্সনদা মাই পাক্লকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে৷
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"রাস্ত্রপতি শবকৎ মির্জোয়োয়েবনা ইলেক্সনদা মাই পাক্লকপদা থমোই-শেংনা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি৷ ভারত-উজবেকিস্তান স্ত্রাতিজিক পার্তনরশিপ অসিনা অদোমগী অনিশুবা তর্মদা হেন্না মপাঙ্গল লৈহল্লগনি হায়না ঐনা থাজৈ৷ অদোমদা অমসুং উজবেকিস্তানগী প্রজাদা ঐগী য়াইফ-মঙ্গোলশিং পীজরি৷"

Prime Minister's Office
PM congratulates President Shavkat Mirziyoyev on his victory in election
25 OCT 2021 8:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated President Shavkat Mirziyoyev on his victory in the election.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Heartiest congratulations to President Shavkat Mirziyoyev on his victory in the election. I am confident that India-Uzbekistan strategic partnership will continue to strengthen in your second term. My best wishes to you and the friendly people of Uzbekistan."