ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବାଲ୍ମିକୀ ଜୟନ୍ତୀ ଅବସରରେ ମହର୍ଷି ବାଲ୍ମିକୀଙ୍କୁ ପ୍ରଣାମ ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତୀ
20 OCT 2021 9:19AM by PIB Bhubaneshwar
ବାଲ୍ମିକୀ ଜୟନ୍ତୀ ଅବସରରେ ମହର୍ଷି ବାଲ୍ମିକୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ପ୍ରଣାମ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ବାଲ୍ମିକୀ ଜୟନ୍ତୀର ସ୍ୱତନ୍ତ୍ର ଅବସରରେ ମହର୍ଷି ବାଲ୍ମିକୀଙ୍କୁ ଶ୍ରଦ୍ଧାପୂର୍ବକ ପ୍ରଣାମ ଜଣାଉଛି । ଆମ ସମୃଦ୍ଧ ଅତୀତ ଓ ଗୌରବାବହ ସଂସ୍କୃତି ବିବରଣୀଭୁକ୍ତ କରିବାରେ ମୌଳିକ ଅବଦାନ ପାଇଁ ତାଙ୍କୁ ସ୍ମରଣ କରୁଛେ । ସାମାଜିକ ସଶକ୍ତିକରଣକୁ ସେ ପ୍ରଦାନ କରିଥିବା ଗୁରୁତ୍ୱ ଆମକୁ ପ୍ରେରିତ କରୁଛି ।”

Prime Minister's Office
PM bows to Maharishi Valmiki on Valmiki Jayanti
20 OCT 2021 9:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Maharishi Valmiki on the occasion of Valmiki Jayanti.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I bow in reverence to Maharishi Valmiki on the special occasion of Valmiki Jayanti. We recall his seminal contributions towards chronicling our rich past and glorious culture. His emphasis on social empowerment keeps inspiring us."