Prime Minister's Office
PM bows to Maharishi Valmiki on Valmiki Jayanti
20 OCT 2021 9:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Maharishi Valmiki on the occasion of Valmiki Jayanti.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I bow in reverence to Maharishi Valmiki on the special occasion of Valmiki Jayanti. We recall his seminal contributions towards chronicling our rich past and glorious culture. His emphasis on social empowerment keeps inspiring us."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বাল্মীকি জয়েন্তীদা প্রধান মন্ত্রীনা মহাঋশি বাল্মীকিদা খুরুমখ্রে
20 OCT 2021 9:19AM by PIB Imphal
বাল্মীকি জয়েন্তী থৌরমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাঋশি বাল্মীকিদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে৷
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"বাল্মীকি জয়েন্তীগী অখন্নবা থৌরমদা ঐনা মহাঋশি বাল্মীকিদা খুরুমজরি৷ ঐখোয়গী হৌখ্রবা মতমগী অমদি মঙাল নাইরবা চৎনবিবু রেকোর্দ তৌদুনা থম্বিরম্বদা মহাক্না লৌবিরম্বা থৌদাংশিং ঐখোয়না নিংশিংলি৷ সোসিএল এম্পৱার্মেন্তদা মহাক্না হোৎনরিবা অসিনা ঐখোয়বু লেপ্প-লৈতনা পুক্নিং থৌগৎলি৷"