হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ৯৭.৬৫ হেনখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.১০% ওইরি; মার্চ ২০২০দগী খ্বাইদগী ৱাংবা ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৪,১৪৬ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ (১,৯৫,৮৪৬) অসি নুমিৎ ২২০ অসিদা খ্বাইদগী তাবা ওইরি
হৌখিবা নুমিৎ ১১৪নি অসিদা চয়োলগী ওইনা লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত (১.৪২%) অসি ৩%দগী তাখি
17 OCT 2021 9:57AM by PIB Imphal
ভেক্সিন দোজ ৪১,২০,৭৭২ কাপখিবগা লোইননা হৌখিবা পুং ২৪দা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ৯৭.৬৫ (৯৭,৬৫,৮৯,৫৪০) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে। মসি সেসন ৯৬,৪৬,৪৮৫গী খুত্থাংদা কাপখি।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৭৫,৮৩৫
২শুবা দোজ
৯০,৭৫,৮৬৯
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৬১,৭৩৭
২শুবা দোজ
১,৫৫,১ ৪,১৯৮
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৩৯,২৬,৯১,৮৭৮
২শুবা দোজ
১১,০২,৬৩,৮২৭
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৬,৭৬,২৬,৪২৯
২শুবা দোজ
৮,৫৮,৮৪,৩৯২
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১০,৫৬,৭৮,০৪১
২শুবা দোজ
৬,১১,১৭,৩৩৪
অপুনবা
৯৭,৬৫,৮৯,৫৪০
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা মীওই ১৯,৭৮৮ নাবা ফগৎখিবা অসিনা নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৩৪,১৯,৭৪৯ হেনগৎহনখি (লাইচৎ হৌবদগী হৌদুনা)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.১০%দা লৈরি‍।‍ নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি মার্চ ২০২০দগী য়েংলকপদা হৌজিক্কী ওইনা খ্বাইদগী ৱাংবা ওইরি।
কেন্দ্র অমদি রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবনা থংন-থংননা হৌখিবা নুমিৎ ১১২নি অসিদা নোংমগী ওইবা অনৌবা রিপোর্ত তৌরকপা কেস মশিং অসি ৫০,০০০দগী তাদুনা লাক্লি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৪,১৪৬ রিপোর্ত তৌরকখি হৌজিক নৌনা রিপোর্ত তৌরকপা অনৌবা কেসশিং অসি হৌখিবা নুমিৎ ২২৯ অসিদা খ্বাইদগী তাবা ওইরি।
হৌজিক্কী ওইনা এক্তিব কেসলোদ অসি লাখ ২দগী তাথারক্তুনা ১,৯৫,৮৪৬দা লৈরি অদুগা মসি নুমিৎ ২২০ অসিদা খ্বাইদগী তাবা ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেসকী মশিংগী .৫৭% ওইরি‍।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১১,০০,১২৩ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৫৯.০৯ (৫৯,০৯,৩৫,৩৮১)গী মথক্তা তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত .৪২%দা লৈদুনা হৌখিবা নুমিৎ ১১৪নি অসিদা ৩%দগী তানা লৈরি। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১.২৯%দা লৈরি। হৌজিক্কী ওইনা নোংমগী ওইনা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌখিবা নুমিৎ ৪৮নিদা ৩%দগী তানা অমসুং থংন-থংননা নুমিৎ ১৩১নি অসিদা মসি ৫%গী মখাদা লৈরি‍।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 97.65 Cr
Recovery Rate currently at 98.10%; Highest since March 2020
14,146 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload (1,95,846) is lowest in 220 days
Weekly Positivity Rate (1.42%) less than 3% for last 114 days
17 OCT 2021 9:57AM by PIB Delhi
With the administration of 41,20,772 vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 97.65 Cr (97,65,89,540) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 96,46,485 sessions.
The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,75,835
2nd Dose
90,75,869
FLWs
1st Dose
1,83,61,737
2nd Dose
1,55,14,198
Age Group 18-44 years
1st Dose
39,26,91,878
2nd Dose
11,02,63,827
Age Group 45-59 years
1st Dose
16,76,26,429
2nd Dose
8,58,84,392
Over 60 years
1st Dose
10,56,78,041
2nd Dose
6,11,17,334
Total
97,65,89,540
The recovery of19,788 patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,34,19,749.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.10%. Recovery Rate is currently at its highest peak since March 2020.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 112 consecutive days now.
14,146 new cases were reported in the last 24 hours. Daily New cases reported to be lowest in229 days now.
The Active Caseload falls below 2 lakh mark and is presently at1,95,846, which islowest in 220days.Active cases presently constitute 0.57% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of
11,00,123tests being conducted. India has so far conducted over59.09 Cr (59,09,35,381) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 1.42% remains less than 3% for the last 114 days now. The Daily Positivity rate reported to be1.29%. The daily Positivity rate has remained below3% for last 48 days and below 5% for 131 consecutive days now.