হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ৯৫.৮৯ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪গী মনুংদা দোজ লাখ ৬৫.৮৬ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.০৪% ওইরি; ২০২০গী মার্চতগী খ্বায়দগী ৱাংবা ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৪,৩১৩ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ (২,১৪,৯০০) অসি অপুনবা কেসশিংগী ০.৬৩% ওইরি
হৌখিবা নুমিৎ ১০৯নি অসিদা চয়োলগী ওইনা লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত (১.৪৮%) অসি ৩%দগী তাখি
12 OCT 2021 9:42AM by PIB Imphal
ভেক্সিন দোজ ৬৫,৮৬,০৯২ কাপখিবগা লোইননা হৌখিবা পুং ২৪দা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ৯৫.৮৯ (৯৫,৮৯,৭৮,০৪৯) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে। মসি সেসন ৯৩,৬৬,৩৯২গী খুত্থাংদা কাপখি।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৭৫,৪২৪
২শুবা দোজ
৯০,৩৬,৫৮৩
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৫৯,২৫৯
২শুবা দোজ
১,৫৩,৯৮,৮৫৭
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৩৮,৬৮,২০,২৬১
২শুবা দোজ
১০,৪০,৭৩,৫৪৬
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৬,৬১,৫৬,৪২৪
২শুবা দোজ
৮,৩৮,৭৬,৩৬২
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১০,৪৮,৬৯,২০২
২শুবা দোজ
৬,০০,১২,১৩১
অপুনবা
৯৫,৮৯,৭৮,০৪৯
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা মীওই ২৬,৫৭৯ নাবা ফগৎখিবা অসিনা নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৩৩,২০,০৫৭ দা হেনগৎহনখি (লাইচৎ হৌবদগী হৌদুনা)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.০৪% দা লৈরি‍।‍ নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি মার্চ ২০২০দগী য়েংলকপদা হৌজিক্কী ওইনা খ্বাইদগী ৱাংবা ওইরি।
কেন্দ্র অমদি রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবনা থংন-থংননা হৌখিবা নুমিৎ ১০৭নি অসিদা নোংমগী ওইবা অনৌবা রিপোর্ত তৌরকপা কেস মশিং অসি ৫০,০০০দগী তাদুনা লাক্লি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৪,৩১৩ রিপোর্ত তৌরকখি। নুমিৎ খুদিংগী ওইবা অনৌবা কেস নুমিৎ ২২৪নি খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি।
নুমিৎ ২১২গী মনুংদা খ্বায়দগী নেম্বা ওইদুনা, হৌজিক্কী ওইনা এক্তিব কেসলোদ ২,১৪,৯০০ দা লৈরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেসকী মশিংগী ০.৬৩% ওইরি‍।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১১,৮১,৭৬৬ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৫৮.৫০ (৫৮,৫০,৩৮,০৪৩) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১.৪৮%দা লৈদুনা হৌখিবা নুমিৎ ১০৯ নি অসিদা ৩%দগী তানা লৈরি। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১.২১%দা লৈরি। হৌজিক্কী ওইনা নোংমগী ওইনা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌখিবা নুমিৎ ৪৩নিদা ৩%দগী তানা অমসুং থংন-থংননা নুমিৎ ১২৬নি অসিদা অসি ৫%গী মখাদা লৈরি‍।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 95.89 Cr
More than 65.86 Lakh doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 98.04%; Highest since March 2020
14,313 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload (2,14,900) is 0.63% of Total Cases
Weekly Positivity Rate (1.48%) less than 3% for last 109 days
12 OCT 2021 9:42AM by PIB Delhi
With the administration of 65,86,092 vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage exceeded 95.89Cr (95,89,78,049) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 93,66,392 sessions.
The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,75,424
2nd Dose
90,36,583
FLWs
1st Dose
1,83,59,259
2nd Dose
1,53,98,857
Age Group 18-44 years
1st Dose
38,68,20,261
2nd Dose
10,40,73,546
Age Group 45-59 years
1st Dose
16,61,56,424
2nd Dose
8,38,76,362
Over 60 years
1st Dose
10,48,69,202
2nd Dose
6,00,12,131
Total
95,89,78,049
The recovery of 26,579 patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,33,20,057.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.04%. Recovery Rate is currently at its highest peak since March 2020.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 107 consecutive days now.
14,313 new cases were reported in the last 24 hours. This is the lowest recorded daily new cases in 224 days.
The Active Caseload is presently 2,14,900, which is the lowest in 212 days.Active cases presently constitute 0.63% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of
11,81,766tests being conducted. India has so far conducted over 58.50 Cr (58,50,38,043) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 1.48% remains less than 3% for the last 109 days now. The Daily Positivity rate reported to be1.21%. The daily Positivity rate has remained below3% for last 43 days and below 5% for 126 consecutive days now.