Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
11 OCT 2021 9:11AM by PIB Delhi
95.19 Cr. vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
Recovery Rate currently at 98.00%; Highest since March 2020
21,563 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,32,93,478
Active cases account for less than 1% of total cases, currently at 0.67%; Lowest since March 2020
India's Active caseload stands at 2,27,347; lowest in 209 days
18,132 new cases in the last 24 hours; lowest in 215 days
Weekly Positivity Rate (1.53%) less than 3% for last 108 days
Daily positivity rate (1.75%) less than 3% for last 42 days
58.36 cr Total Tests conducted so far

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
11 OCT 2021 9:11AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ৯৫.১৯ কাপথোকখ্রে
হৌজিক ফাওবদা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.০০% ওইরি; ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী ৱাংবা ওইরি
পুং ২৪গী মনুংদা অনাবা ২১,৫৬৩ ফবা হেনগৎতুনা অপুনবা অনাবা ফবা ৩,৩২,৯৩,৪৭৮তা লৈরি
অপুনবা কেস্তগী এক্তিব কেস একাউন্ত ১% মখাদা লৈরি, হৌজিক্কী ওইনা ০.৬৮%দা লৈরি; ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
অপুনবা কেস্তগী এক্তিব কেস একাউন্ত ১% মখাদা লৈরি, হৌজিক্কী ওইনা ০.৬৭%দা লৈরি; ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ২,২৭,৩৪৭লৈরি; নুমিৎ ২০৯দা খ্বায়দগী নেম্বনি
পুং ২৪ মনুংদা অনৌবা কেস ১৮,১৩২ লাক্লি; নুমিৎ ২১৫গী মনুংদা খ্বায়দগী নেম্বনি
হৌখিবা নুমিৎ ১০৮দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ৩%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (১.৫৩%)দা লৈরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১.৭৫% ) হৌখিবা নুমিৎ ৪২নিদা ৩% মখাদা ওইরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৫৮.৩৬ তৌখ্রে