প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কে.ভি. সুব্রনমিয়মদা মহাক্কী তুংগী থবকশিংদা মাই-পাক্নবা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
08 OCT 2021 8:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দাঃ কে.ভি. সুব্রনমিয়মদা মহাক্কী তুংগী থবকশিংদা মাই-পাক্নবা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে। দাঃ সুব্রনমিয়মনা মহাক্কী চহি ৩গী মতম লোইরবা তুংদা, চীফ ইকোনোমিক এদভাইজরগী ফমদগী পোত্থারগনি হায়না লাউথোকখিবনি।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত্তা অসুম্না হায়খিঃ
“@SubramanianKriগা থবক তৌমিন্নখিবদা য়াম্না নুংঙাইখি। মহাক্কী লাইরিক-লাইশুদা খঙ-হৈবা, মরু ওইবা শেন্মিৎলোনগা লোয়ননা পোলিসীগী হীরমদা লৈবা তোপ-তোপ্পা মিৎয়েং অমসুং অহোংবা পুরক্নীংবগী ইথিল অসি তোঙানবনি। মহাক্কী লাক্কদবা থবকশিংদা য়াইফ পাউজেল পীরি”।

Prime Minister's Office
PM wishes KV Subranmanian the best for his future endeavours
08 OCT 2021 8:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has wished Dr K V Subranmanian the best for his future endeavours. Dr Subranmanian has announced that he is stepping down from the post of Chief Economic Adviser after completing his three year tenure.
The Prime Minister tweeted :
"Its been a delight to work with @SubramanianKri. His academic brilliance, unique perspectives on key economic as well as policy matters and reformist zeal are noteworthy. Wishing him the very best for his coming endeavours "