প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না এয়র ফোর্স নুমিৎনা লাকপদা ইন্দিয়ন এয়র ফোর্সতা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
08 OCT 2021 9:47AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এয়র ফোর্স দেনা লাকপদা ইন্দিয়ন এয়র ফোর্সকী মেম্বরশিংদা অমদি মখোয়গী ইমুং-মনুংশিংদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“এয়র ফোর্স দেনা লাকপদা ঐখোয়গী এয়র ৱারিয়রশিং অমসুং মখোয়গী ইমুং-মনুংশিংদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। ইন্দিয়ন এয়র ফোর্সকী ৱাহন্থোক অসি মথৌনা-মরিংজেল লৈবা, হোৎনবা কনবা অমসুং প্রোফেস্নেলিজমগা চপ মান্নৈ। লৈবাক অসি ঙাকশেনবদা অমসুং অৱাবা তারবা মতমশিংদা মখোয়গী মীওইবগী শেবা তৌবগী ৱাখল্লোন অসিনা মখোয়বু মশক তাক্লি।”

Prime Minister's Office
PM greets Indian Air Force on Air Force Day
08 OCT 2021 9:47AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has greeted the members of Indian Air Force and their families on Air Force Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Greetings to our air warriors and their families on Air Force Day. The Indian Air Force is synonymous with courage, diligence and professionalism. They have distinguished themselves in defending the country and through their humanitarian spirit in times of challenges."