ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବାୟୁସେନା ଦିବସ ଅବସରରେ ଭାରତୀୟ ବାୟୁ ସେନାକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
08 OCT 2021 9:47AM by PIB Bhubaneswar
ବାୟୁସେନା ଦିବସ ଅବସରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଭାରତୀୟ ବାୟୁ ସେନା ସଦସ୍ୟ ଓ ସେମାନଙ୍କ ପରିବାରବର୍ଗଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ କହିଛନ୍ତି;
“ବାୟୁସେନା ଦିବସ ଅବସରରେ ଆମର ବାୟୁ ଯୋଦ୍ଧା ଓ ସେମାନଙ୍କ ପରିବାରବର୍ଗଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା । ଭାରତୀୟ ବାୟୁ ସେନା ବୀରତ୍ୱ, ନିଷ୍ଠା ଓ ଦକ୍ଷତାର ଅନ୍ୟ ନାମ । ଦେଶକୁ ସୁରକ୍ଷା ପ୍ରଦାନ ଓ ଆହ୍ୱାନ ବେଳେ ମାନବିକ ମୂଲ୍ୟବୋଧ ପ୍ରଦର୍ଶନ ମାଧ୍ୟମରେ ସେମାନେ ନିଜକୁ ଅନନ୍ୟ କରି ପାରିଛନ୍ତି ।”

Prime Minister's Office
PM greets Indian Air Force on Air Force Day
08 OCT 2021 9:47AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has greeted the members of Indian Air Force and their families on Air Force Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Greetings to our air warriors and their families on Air Force Day. The Indian Air Force is synonymous with courage, diligence and professionalism. They have distinguished themselves in defending the country and through their humanitarian spirit in times of challenges."